fbpx

Over ons

Een blik op 4SNOW

Opgericht door 2 gepassioneerde kerels met een missie
om andere skiërs warm te maken ook skileraar te worden.

Het ontstaan

Het idee “4SNOW” ontstond tijdens het skiseizoen van 2021-2022 toen Jens en Lukas skileraar waren in het Oostenrijkse Serfaus. Het werd al snel duidelijk dat het “skileraar”-zijn heel populair is bij onze Nederlandse buren, maar dat dit concept redelijk onbekend blijkt te zijn in Belgïe.

Na een skiseizoen in de sneeuw en de mythische Oostenrijkse Alpen te hebben doorgebracht waren Jens & Lukas helemaal verkocht. Het maken van nieuwe vrienden, plezier maken op de après-ski, de eigen skitechniek verbeteren, en je passie delen met een hoopje skiërs maakte deze unieke ervaring overgetelijk.

4SNOW werd opgericht om andere Belgen gepassioneerd door het skiën die zelfde ervaring te geven. Om de beslissing voor skiërs te vergemakkelijk en toegankelijker te maken, zorgt 4SNOW bij alle voorbereidende stappen en begeleiding tijdens dit traject.

De oprichters

Jens

Na mijn studies heb ik gekozen om iets totaal anders te doen, namelijk skileraar worden. Nu wil ik anderen ook de kans geven een nieuw pad te bewandelen. De kennis en ervaring die je opdoet als skileraar is onbetaalbaar, en vooral onvergetelijk.

 

Lukas

Al van jongs af aan was ik een grote sportieveling met een passie voor skiën. De jeugddroom om skileraar te worden is waargemaakt en nu wil ik anderen ook helpen deze droom waar te maken.

 

 

Meer informatie?

Vragen bij de opleiding of inschrijving? Of eerder meer informatie nodig over het juiste traject? Maak een vrijblijvende persoonlijke afspraak met iemand van ons team om al jouw vragen te beantwoorden!