Wie zijn wij?

Hoe word je skileraar in Oostenrijk? Kan ik voldoende goed skiën en Duits spreken? Wat wordt er bij de skischool verwacht? Wij zijn zelf het sneeuwavontuur aangegaan met vragen en twijfels.


Wij hebben 4SNOW opgestart om mensen wegwijs te maken naar hun gap year als skileraar. Een droom die niet ver van de werkelijkheid ligt. We bieden een all-in omkadering aan van skitechnische voorbereiding tot tewerkstelling in de skischool. Met de ervaringen die we zelf als skileraar hebben weten we perfect wat er jou te wachten staat. 4SNOW is er om je goed voorbereid en met plezier aan jouw sneeuwavontuur te laten beginnen!

Team 4snow

Jens Eelen

De afgelopen 5 jaar kon je mij terugvinden op de universiteitsbanken van de KU Leuven als student Burgerlijk Ingenieur. Maar sinds het begin van deze winter kwam daar verandering in. Voor mij was er altijd meer in het leven dan hard werken achter een bureau. Daarom besloot ik mijn droom waar te maken: aan de slag gaan als Oostenrijks skileraar. Intussen heb ik mijn eerste seizoen achter de rug en kijk ik al met volle teugen uit naar volgende winter.

Lukas Sarkol

Als afgestudeerd leerkracht LO ben ik een echte sportfanaat. Al jaren ben ik in de winter terug te vinden op de Oostenrijkse skipisten. Na mijn gemiste Erasmuservaring in de Alpen is mijn honger naar avontuur alleen maar groter geworden. Wat wou ik nu echt doen na mijn opleiding? Hoe mooi zou het zijn om in die rode skilerarenpakjes de pistes af te kunnen vliegen? Ondertussen heb ik mijn eerste jaar als skileraar achter de rug en kijk ik uit naar nog vele jaren in de sneeuw.