fbpx

Skileraar worden?

Kies jouw traject

Word in 10 dagen een échte Oostenrijkse skileraar met de
ondersteuning van 4SNOW.

All-mountain pakket

4SNOW staat garant voor een perfecte voorbereiding, met een hoog slaagpercentage op de opleiding als gevolg. Met ons “all-mountain pakket” dompelen we je helemaal onder in het leven van een skileraar nog voor je in Oostenrijk aankomt. 4SNOW begeleidt je van begin tot eind in het behalen van de 10-daagse Anwärter opleiding.

€2.949

€2.849

Hoe we te werk gaan

Voorbereiding

We maken kennis op de Kick-off dag waarbij je informatie verkrijgt over de opleiding, het leven als skileraar en gaan we voor de eerste keer samen de piste op.

Tijdens het trainingsweekend beginnen we met het oefenen van enkele examenonderdelen en voor het vertrek naar Oostenrijk krijg je nog een basis cursus Duits om de communicatie ter plaatse beter doen verlopen.

10-daagse opleiding

Na afronding van de voorbereidingen in België vertrek je naar Oostenrijk. Hier ga je van start met de 10-daagse Anwärter skileraren opleiding met begeleiding van 4SNOW.

Op basis van zowel theorie als praktijk en veel oefening slaag je voor het examen en ben jij na 10 dagen officieel “skileraar”!

Na het behalen van de Anwärter opleiding kan je onder andere skiles geven in Flachau

Skileraar in Oostenrijk

Proficiat, je hebt nu het Oostenrijks Anwärter diploma op zak en kan aan de slag als skileraar!

Ook hier helpt 4SNOW je bij het vinden van een plek in een leuke skischool. Je “gap year” in de sneeuw kan nu écht van start gaan.

De zekerheid om bij een Oostenrijkse skischool aan de slag te gaan is heel belangrijk. Daar zorgt 4SNOW voor.

Voorbereiding

Kick-off day

We maken kennis op de Kick-off dag waarbij je informatie verkrijgt over de opleiding, het leven als skileraar en gaan we voor de eerste keer samen de piste op.

Trainingsweekend

Tijdens het trainingsweekend beginnen we met het oefenen van enkele skitechnische examenonderdelen.

Crash course Duits

Voor het vertrek naar Oostenrijk krijg je nog een basis cursus Duits om de communicatie ter plaatse beter doen verlopen.

10-daagse Anwärter opleiding

Hoe word je Oostenrijks skileraar?

Hoe goed moet je Duits kunnen?

Skileraar in Oostenrijk

Data 4SNOW traject

Voorbereiding:
oktober

10-daagse opleiding:
november

Skileraar in Oostenrijk:
vanaf december

Meer informatie?

Vragen bij de opleiding of inschrijving? Of eerder meer informatie nodig over het juiste traject? Maak een vrijblijvende persoonlijke afspraak met iemand van ons team om al jouw vragen te beantwoorden!