fbpx

In 10 dagen skileraar worden en een fantastisch gap year?

Zo werkt 4SNOW

Supersimpel!

Voorbereiding

Kennismaking & informatie, oefenen op skitechniek en Duits verbeteren

Opleiding

10-daagse opleiding in Oostenrijk met Nederlandstalige begeleiding van 4SNOW

Skischool

4SNOW zoekt voor jou een leuke skischool uit zodat jij zorgeloos aan je gap year als skileraar kan beginnen!

Georganiseerd door skileraren voor skileraren

4SNOW is opgestart door twee Belgische skileraren met een enorme passie voor skiën. Ons traject om in 10 dagen skileraar of skilerares te worden is speciaal bedoeld voor (afstuderende) studenten die er graag een winterseizoen tussenuit zijn in de bergen voordat ze aan een hogere studie of 9 to 5 beginnen.

 

Door de jaren heen zijn wij altijd echte skifanaten geweest. We hebben onze droom waargemaakt en zijn zelf skileraar geworden. We helpen nu ook andere gepassioneerde skiërs om deze onvergetelijk ervaring als skileraar in Oostenrijk aan te gaan. 

Zij gingen jou al voor!


Het was een fantastische ervaring! Ik kan 4SNOW aan iedereen aanbevelen voor hun persoonlijke aanpak.

Karen Olyslaegers

Geslaagd voor de opleiding en doel bereikt: skileraar! Dankzij de goede voorbereiding van 4SNOW heb ik mezelf op 10 dagen tijd kunnen omtoveren tot skileraar.
Steffen Van der Donckt

Hoe word je skileraar in 10 dagen?

Mits een goede voorbereiding wordt jij in 10 dagen skileraar. De voorbereiding start met een informatiedag over de opleiding, het skilerarenleven alsook een korte introductie op de skitechniek in de skihal. Daarna volgt er een trainingsweekend in de skihal, gefocust op de examenonderdelen van de 10-daagse opleiding. Tenslotte is er een weekend Duitse Les met de focus op skitechnische termen in het Duits.

 

Hierna volgt de 10-daagse opleiding in Oostenrijk waarbij jouw skitechniek de hoogte in gaat, maar jij ook anderen leert skiën. Geen zorgen, ook vervoer van en naar Oostenrijk regelen we voor jou.

 

 

Tot slot helpen we je bij het zoeken naar skischool zodat jij dat seizoen in die mythische bergen kan beleven. Met 4SNOW begin jij zonder zorgen en gedoe aan jouw gap year als skileraar!