fbpx
Nieuwe mensen leren kennen tijdens gap year in Oostenrijk als skileraar

Een gap year als skileraar in Oostenrijk: de beste beslissing die ik ooit heb genomen

Het naderende einde van onze studies zorgde voor de bekende vraag: “Wat ga jij volgend jaar doen?” Als jij deze blog leest, heb je waarschijnlijk nog geen duidelijk antwoord gevonden op deze vraag. Wij herkennen deze situatie maar al te goed. Na bijna twee jaar geleden te zijn afgestudeerd, zaten we met dezelfde vragen en twijfels. Moeten we al beginnen aan het 9-tot-5-leven voor de rest van ons leven? Of moeten we toch nog een extra jaar studeren en genieten van het studentenleven? In deze blog lees je hoe wij het antwoord vonden op die vraag in een gap year als skileraar in Oostenrijk.

Een prachtig uitzicht op een fantastische dag als Oostenrijks skileraar tijdens een gap year
Just a normal view voor iemand die een gap year als skileraar in Oostenrijk neemt…

Onze vrienden hadden al plannen en waren druk bezig met solliciteren. Het is normaal om sociale druk te voelen om snel een job te vinden, ook al wil je dit misschien niet. Wij waren niet overtuigd om te doen wat de rest van België doet. We wilden iets doen waar we geen spijt van zouden hebben en waar onze passie en interesses lagen. Voor ons was dat snel duidelijk: skiën.

Skiën was onze passie en hield ons het hele jaar bezig. Waarom zouden we deze passie niet achterna gaan? Na veel uitzoekwerk en voorbereiding hadden we het plan om een gap year te nemen als skileraar in Oostenrijk. Het was een sprong in het diepe, maar we waren vastberaden om het te doen.

Ons gap year als skileraar in Oostenrijk bleek een van de beste jaren van ons leven te zijn. Elke dag op de latten staan, genieten van een pintje bovenop de berg in het zonnetje, après-skiën en nieuwe mensen leren kennen. Het was de perfecte keuze om na ons studentenleven een gap year als skileraar te nemen. Geen gedoe meer met lastige professoren en examens, alleen maar skiën en good vibes met andere gepassioneerde skiërs. En het mooie van alles? We werden betaald voor deze geweldige ervaring!

Ben je geïnteresseerd om een gap year als skileraar in Oostenrijk te nemen? Plan dan een gratis 1-op-1 gesprek op onze website en ontdek hoe wij je verder kunnen helpen.

ebook gap year Oostenrijks skileraar

Download ons gratis ebook

Save your life!
How to escape the
9 to 5 by skiing all day

Afgestudeerd of ga je dit jaar afstuderen? Kom in enkele pagina's te weten hoe je de 9 to 5 skipt door een gap year als skileraar te nemen.