fbpx

Afgestudeerd en een gap year als skileraar nemen?

Ontdek hoe je niet meteen aan de 9 to 5 moet beginnen door elke dag te skiën... en er nog voor betaald worden ook

Kom in 30 minuten te weten hoe je in 10 dagen Oostenrijks skileraar wordt. Beslis voor juli en wees 100% zeker van een job bij een Oostenrijkse skischool.

ontvang gecertificeerd diploma

2000+ uren skileraren
ervaring

persoonlijke aanpak

In 10 dagen skileraar en een job bij een Oostenrijkse skischool

Geen zin om volgend jaar meteen aan het 9 to 5 leven te beginnen? Gepassioneerd door skiën en er altijd al van gedroomd om een vet skilerarenpak aan te trekken? Stop dan met zoeken want wij hebben de oplossing voor jou: skileraar worden in Oostenrijk.

2 jaar geleden waren wij net zoals jij. Wij wisten ook niet meteen wat we wilden doen nadat we ons diploma behaalden. Ondertussen hebben we meer dan 2000 uren ervaring als skileraar en willen we met onze persoonlijke aanpak jou zo goed mogelijk begeleiden in het traject om skileraar in Oostenrijk te worden.

Je komt te weten hoe je in 10 dagen Oostenrijks skileraar kan worden!

Jouw simpel en zorgeloos traject om Oostenrijks skileraar te worden

Voorbereiding

Je traject start met een eerste kick-off dag waarbij je alle informatie verkrijgt over de opleiding, hoe het leven als skileraar er uit ziet, en enkele handige tips. Diezelfde dag ga je op de indoor skipiste om een eerste keer de praktische examenonderdelen van het skilerarendiploma te overlopen.

Vervolgens volg je een trainingsweekend waarbij oefent op de examenonderdelen. Voor je naar Oostenrijk vertrekt krijg je ook nog een basis cursus Duits, zodat communicatie ter plaatse vlot kan verlopen.

Met deze voorbereidingen stoomt 4SNOW je helemaal klaar voor de opleiding in Oostenrijk.

10-daagse opleiding in Oostenrijk

Na afronding van de voorbereiding in België vertrek je naar Oostenrijk. Hier ga je van start met de 10-daagse Anwärter skileraren opleiding met begeleiding van 4SNOW. Op basis van zowel theorie als praktijk en veel oefening slaag je voor het examen en ben jij na 10 dagen officieel “skileraar”!

Skileraar in een Oostenrijkse skischool

Proficiat, je hebt nu het Oostenrijks Anwärter diploma op zak en je kan aan de slag als skileraar! Ook hier helpt 4SNOW je bij het vinden van een plek in een leuke skischool. Je “gap year” in de sneeuw kan nu écht van start gaan.

Je komt te weten hoe je in 10 dagen Oostenrijks skileraar kan worden!

Zij gingen jou al voor

Steffen Van der Donckt

“Geslaagd voor de opleiding en doel bereikt: skileraar! Dankzij de goede voorbereiding van 4SNOW heb ik mezelf op 10 dagen tijd kunnen omtoveren tot skileraar.”

Karen Olyslaeghers

“Het was een fantastische ervaring! Ik kan 4SNOW aan iedereen aanbevelen voor hun persoonlijke aanpak.”

Inhoud van je 1-op-1 gesprek

Je komt te weten hoe je in 10 dagen Oostenrijks skileraar kan worden!

Georganiseerd door skileraren voor skileraren

4SNOW is opgestart door twee Belgische skileraren met een enorme passie voor skiën. Ons traject om in 10 dagen skileraar of skilerares te worden is speciaal bedoeld voor afstuderende studenten die er graag een winterseizoen tussenuit zijn in de bergen voordat ze aan het 9 to 5 leven beginnen.

 

Door de jaren heen zijn wij altijd echte skifanaten geweest. We hebben onze droom waargemaakt en zijn zelf skileraar geworden. We helpen nu ook andere gepassioneerde skiërs om deze onvergetelijk ervaring als skileraar in Oostenrijk aan te gaan.

Je komt te weten hoe je in 10 dagen Oostenrijks skileraar kan worden!